BombiGomez-T.ValentinaEugeniPons-01

TORRE VALENTINA


Location  Torre Valentina, Sant Antoni de Calonge
Commission  Private Client
Surface Area  100 m2
Date  December 2019- July 2020
Photographer  Eugeni Pons
Authors of the project  Bea Bombí Interiorista + Elvira Gómez Arquitecto


Complete renovation of a flat located on the seafront. The programme consisted of "extending" the flat to get a new room previously located in the living room.

Esa ampliación se llevó físicamente, ocupando un lavadero ubicado en una terraza posterior y visualmente aplicando materiales en colores neutros y frescos, potenciando la luz natural y haciéndola llegar a todas las estancias. We were attracted by playing with neutral tones combined with primary colours and the use of Iroco wood, respecting the exterior woodwork of the building.