piso cr barcelona estudio bombi gomez interiorismo y arquitectura 01

PISO CR


Location  Barcelona
Commission  Private Client
Surface Area  55 m2
Date  September 2018 – February 2019
Photographer  Daniel Loewe
Authors of the project  Elvira Gómez Architect + Bea Bombí Interior Designer


This design brief involved the renovation of a flat in a typical construction in Sarria – street facing and with a back patio. Despite the cramped size of the flat, the client commissioned us to create two bedrooms. So, we chose to make use of the area at the front of the flat (looking out onto the street) for the living room, giving it a generous space and creating harmony between the entrance and the open plan living/dining room/kitchen to allow light to enter unhindered and bathe the whole floor, leaving bedrooms at the back of the flat where it is quieter and there is more privacy. The materials used play an important part in the space - the elegance of the walnut wood with the charm and brightness of the green colour details of other elements used.